Om Handen i Handsken

Vi på Handen i Handsken erbjuder våra kunder kvalitativa, funktionella arbetskläder, arbetsskor, arbetshandskar samt personlig skyddsutrustning med prisgaranti. Du har som kund ett brett sortiment av arbetskläder att välja mellan och vi underlättar med hjälp av den senaste tekniken ditt arbete att hitta passande plagg. På vår webbsida kan du enkelt söka arbetskläder och arbetshandskar med olika kriterier, lägga dem i önskelistan för att vid ett senare tillfälle lätt hitta dem eller jämföra olika plagg du är intresserad av. Finner inte du det du sökt på vår hemsida är du välkommen att kontakta oss! Vi jobbar ständigt med att utöka vår hemsida med nya produkter och vi erbjuder fler produkter än de som finns på vår hemsida.

Vi vet att varje företag är unikt och därmed har olika behov. Även om vi redan har Sveriges bredaste sortiment strävar vi efter att ständigt utöka det med kvalitativa leverantörer så att våra kunder ska finna kompletta lösningar. Just ert företag ska hitta det ni söker hos oss!

Då fritid och arbete suddas ut mer och mer vill vi även tillhandahålla produkter som kan användas privat: vid utövande av sport, jakt, fiske, trädgårdsarbete eller på regniga dagar.

AFFÄRSIDÉ

Handen i Handsken säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. Vi säljer våra produkter via vår webbutik eller direktkontakt via telefon eller mail av våra kundansvariga.

Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av arbetskläder på nätet till konkurrenskraftiga priser. Därför kan vi erbjuda prisgaranti. Vår målgrupp är främst företag som vill handla arbetskläder från kända varumärken till attraktiva priser.

VISION

Handen i Handsken ska vara en ledande leverantör av arbetskläder, arbetshandskar, arbetsskor och profilkläder för yrkesmänniskor som har höga krav på funktion, säkerhet, kvalitet och design på sina arbetskläder. Våra produkter underlättar yrkesmänniskors arbete. Vårt mål är att bli Sveriges ledande distributör av arbetskläder så att våra kunder vet att det räcker att hitta till oss för att få till en helhetslösning.

När vi på Handen i Handsken bedömer varumärken, fokuserar vi på kvalitet, design, säkerhet och funktion. Vi har noga valt ut de som möter våra höga krav för att du som kund ska känna dig trygg i att få de bästa varumärkena hos oss. Vi vill även kunna tillhandahålla profil-, tryck- och presentartiklar så att våra kunder inte ska behöva söka fler leverantörer för sina behov.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och är lyhörda för våra kunders önskemål och behov. Saknas någonting i vårt sortiment, gör vi vårt bästa för att tillhandahålla det så att våra kunder ska få en smidig helhetslösning. Vi är öppna för specialbeställningar och förslag på leverantörer av produkter.

MILJÖ & ANSVAR

Vi levererar bara produkter från producenter som följer gällande lagstiftning och har ambitiösa policys vad gäller både miljö och goda arbetsförhållanden. Som kund ska du inte behöva oroa dig för brist på etik när det kommer till miljö och mänskliga rättigheter. Inte heller att gällande lagstiftning eller internationella avtal bryts. Genom att välja Handen i Handsken vet du att din leverantör tar ansvar både inom och utom Sveriges gränser. Vi väljer noggrant ut vilka producenter vi vill samarbeta med.